JYSK Barendrecht

Escudostraat 21, 2991 XV BARENDRECHT

Over JYSK Barendrecht

JYSK Barendrecht is gevestigd in BARENDRECHT en is CBW-erkend. JYSK Barendrecht is actief op het gebied van Woonwinkel (gemengd). Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres Escudostraat 21, 2991 XV te BARENDRECHT.

Heb je vragen over de producten of dienstverlening van JYSK Barendrecht? Bel dan 010-4797612. Je kunt ook de website bezoeken op http://www.jysk.nl. Ook kun u een e-mail sturen naar klantenservice@jysk.com. Mocht je liever online winkelen, dan kan dat via http://jysk.nl

Openingstijden

Er zijn geen openingstijden van JYSK Barendrecht bij ons bekend. Bezoek de website voor actuele openingstijden en koopzondagen.

JYSK Barendrecht - CBW-erkende Woonwinkel (gemengd) in BARENDRECHT

Veelgestelde vragen Woonwinkel (gemengd)

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende woonwinkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels.

Hoe herken ik een CBW-erkende woonwinkel?

Een CBW-erkende winkel is te herkennen aan:

  • De sticker op de winkelruit met het actuele jaartal erop vermeld.
  • Een vermelding van CBW-erkend op de website van de ondernemer.
  • De ondernemer is te vinden op www.cbw-erkend.nl
Hoeveel moet ik aanbetalen bij de aankoop van nieuw woonproduct?

Koop je bij een CBW-erkende winkel? Dan geldt voor alle producten een maximum aanbetalingspercentage van 25% met uitzondering van onderstaande producten, hier geldt een maximum aanbetalingspercentage van 15%:

 

  • keukens, badkamers en onderdelen, dan wel sanitaire artikelen en/of te verrichten werkzaamheden die in verband zijn met keukens en/of badkamers;
  • parket, vloerplanken van massief hout, marmoleum,
  • traprenovatie, natuurstenen-, grind-, (grind)tegel-, giet-,
  • beton-, betonlook-, kurk- en laminaatvloeren en/of in verband met deze producten te verrichten werkzaamheden.
Ik heb een klacht over mijn woonproduct. Wat is de procedure?

Als je een klacht hebt over een product dat je hebt gekocht bij een CBW-erkend ondernemer, dan zijn er een aantal stappen die je volgt. Allereerst probeer je er met de ondernemer samen uit te komen. Lukt dat niet, dan biedt CBW-erkend een onafhankelijk geschillensysteem. Lees hier hoe dit werkt.

Nog niet zeker van je aankoop?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk de volledige CBW-erkend garantieregeling voor meer duidelijkheid.

Garanties woonbranche

Garanties BRUIDSMODE