Moon Zorg & Slapen B.V.

Watermanweg 207, 3067 GA ROTTERDAM

Over Moon Zorg & Slapen B.V.

Moon Zorg & Slapen B.V. is gevestigd in ROTTERDAM en is CBW-erkend. Moon Zorg & Slapen B.V. is actief op het gebied van Slapen. Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres Watermanweg 207, 3067 GA te ROTTERDAM.

Heb je vragen over de producten of dienstverlening van Moon Zorg & Slapen B.V.? Bel dan 010-3181061. Je kunt ook de website bezoeken op http://www.moonslapen.nl. Ook kun u een e-mail sturen naar info@moonslapen.nl.

Openingstijden

Er zijn geen openingstijden van Moon Zorg & Slapen B.V. bij ons bekend. Bezoek de website voor actuele openingstijden en koopzondagen.

Moon Zorg & Slapen B.V. - CBW-erkende Slapen in ROTTERDAM

Veelgestelde vragen Slapen

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende beddenspeciaalzaak?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels.

Hoe herken ik een CBW-erkende beddenspeciaalzaak?

Een CBW-erkende winkel is te herkennen aan:

  • De sticker op de winkelruit met het actuele jaartal erop vermeld.
  • Een vermelding van CBW-erkend op de website van de ondernemer.
  • De ondernemer is te vinden op www.cbw-erkend.nl!
Hoeveel moet ik aanbetalen bij een nieuw bed, matras of andere slaapproducten?

Koop je bij een CBW-erkende beddenwinkel? Dan geldt een maximum aanbetalingspercentage van 25% bij de aankoop van een nieuw product. Het restantbedrag moet, inclusief eventuele montagekosten, op de dag dat de (af)levering van het product plaatsvindt plaatsvinden.

Ik heb een klacht over mijn bed, matras of ander product. Wat is de procedure?

Als je een klacht hebt over een product dat je hebt gekocht bij een CBW-erkend ondernemer, dan zijn er een aantal stappen die je volgt. Allereerst probeer je er met de ondernemer samen uit te komen. Lukt dat niet, dan biedt CBW-erkend een onafhankelijk geschillensysteem. Lees hier hoe dit werkt.

Nog niet zeker van je aankoop?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk de volledige CBW-erkend garantieregeling voor meer duidelijkheid.

Garanties woonbranche

Garanties BRUIDSMODE