Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort

De Brand 1- 4, 3823 LD AMERSFOORT

Over Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort

Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort is gevestigd in AMERSFOORT en is CBW-erkend. Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort is actief op het gebied van Meubelen. Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres De Brand 1- 4, 3823 LD te AMERSFOORT.

Heb je vragen over de producten of dienstverlening van Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort? Bel dan 033-4560377. Je kunt ook de website bezoeken op http://www.pietklerkx.nl. Mocht je liever online winkelen, dan kan dat via http://www.pietklerkx.nl

Openingstijden

Er zijn geen openingstijden van Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort bij ons bekend. Bezoek de website voor actuele openingstijden en koopzondagen.

Piet Klerkx Meubelwereld / Montel / Slapen Amersfoort - CBW-erkende Meubelen in AMERSFOORT

Veelgestelde vragen Meubelen

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende woonwinkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels.

Hoe herken ik een CBW-erkende meubelwinkel?

Een CBW-erkende winkel is te herkennen aan:

  • De sticker op de winkelruit met het actuele jaartal erop vermeld.
  • Een vermelding van CBW-erkend op de website van de ondernemer.
  • De ondernemer is te vinden op www.cbw-erkend.nl!
Hoeveel moet ik aanbetalen bij een nieuw meubel?

Koop je bij een CBW-erkende woonwinkel? Dan geldt een maximum aanbetalingspercentage van 25% bij de aankoop van een nieuw meubel. Het restantbedrag, inclusief eventuele montagekosten, moet op de dag dat de (af)levering van het product plaatsvindt plaatsvinden.

Ik heb een klacht over een meubel. Wat is de procedure?

Als je een klacht hebt over een product dat je hebt gekocht bij een CBW-erkende ondernemer, dan zijn er een aantal stappen die je volgt. Allereerst probeer je er met de ondernemer samen uit te komen. Lukt dat niet, dan biedt CBW-erkend een onafhankelijk geschillensysteem. Lees hier hoe dit werkt.

Nog niet zeker van je aankoop?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk de volledige CBW-erkend garantieregeling voor meer duidelijkheid.

Garanties woonbranche

Garanties BRUIDSMODE