Garanties CBW-erkende Woonwinkels

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:
 

 1. Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
  Extra productgarantie.
   
 2. Een nette aanbetalingsregeling*
  Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling*.
   
 3. Onpartijdige geschilafhandeling
  Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

 

Download de CBW-erkend voorwaarden 

Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of de veelgestelde vragen omtrent annulering, klachten of aanbetalingen van aankopen. 
 

DOWNLOAD CBW-ERKEND VOORWAARDEN (VANAF 01-11-2022)


De CBW-Erkend voorwaarden van 01-01-2020 t/m 31-10-2022 en de voorwaarden van de periode t/m 31-12-2019 zijn op te vragen via ons contactformulier*Let op! De aanbetalingsregeling geldt voor de productgroepen keukens, sanitair en harde vloeren tot 15% van de koopsom. Voor de overige productgroep geldt een aanbetalingsregeling tot 25% van de koopsom. Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan voor keukens, sanitair en harde vloeren met maximaal 15% in mindering gebracht. Voor de overige assortimentsgroepen geldt een maximum van 25%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.

De CBW-erkende woonwinkels hebben te maken met de gevolgen van het coronavirus, de oorlog in Oekraïne en personeelstekorten, met name ambachtelijk personeel. Dat kan effect hebben op de afhandeling van jouw klacht of de levertijd van jouw bestelling. Winkels draaien soms met minder personeel door ziekte, quarantaine of slecht vervulbare vacatures. Onderdelen of vervangende producten hebben lange levertijden. Dit alles kan helaas zijn weerslag hebben op de snelheid van het afhandelen van uw klachten of op uw lopende order. Zie ook onze veelgestelde vragen.