Powered by INretail

De regeling van CBW-erkend* is 50 jaar geleden door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) ontwikkeld. De behoefte aan duidelijk van consumenten is nog steeds van deze tijd. Als consument wil je zeker zijn van je aankoop. CBW-erkende ondernemers in de woon- en bruidsmodebranche, zijn lid van INretail.
 

Wij zorgen voor een sterke winkeleconomie

INretail is een vereniging die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste brancheorganisatie binnen retail non-food. Met 13.000 aangesloten winkels maakt INretail zich hard voor een sterke winkeleconomie waarin ondernemer en consument elkaar goed weten te vinden. CBW-erkend is een onafhankelijke stichting die in situaties als faillissementen en/of geschillen tussen ondernemers en consumenten een oplossing biedt. 

Vragen over de regeling? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

 

*De Stichting Garantieregelingen CBW, de uitvoerder van CBW-erkend, biedt in situaties als faillissementen en/of geschillen tussen ondernemers en consumenten een oplossing. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels of Bruidsmode en Maatwerk.