BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten

Duwboot 24D, 3991 CE HOUTEN

Over BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten

BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten is gevestigd in HOUTEN en is CBW-erkend. BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten is actief op het gebied van Tuinmeubelen. Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres Duwboot 24D, 3991 CE te HOUTEN.

Heb je vragen over de producten of dienstverlening van BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten? Bel dan 0165-526771. Je kunt ook de website bezoeken op http://www.buitenhoftuinmeubelen.nl. Ook kun u een e-mail sturen naar verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl. Mocht je liever online winkelen, dan kan dat via http://www.buitenhof-tuinmeubelen.nl

Openingstijden

Er zijn geen openingstijden van BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten bij ons bekend. Bezoek de website voor actuele openingstijden en koopzondagen.

BuitenHof Tuinmeubelen Tuinmeubelen Houten - CBW-erkende Tuinmeubelen in HOUTEN

Veelgestelde vragen Tuinmeubelen

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende tuinmeubelwinkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels.

Hoe herken ik een CBW-erkende tuinmeubelwinkel?

Een CBW-erkende winkel is te herkennen aan:

  • De sticker op de winkelruit met het actuele jaartal erop vermeld.
  • Een vermelding van CBW-erkend op de website van de ondernemer.
  • De ondernemer is te vinden op www.cbw-erkend.nl!
Hoeveel moet ik aanbetalen bij de aankoop van nieuwe tuinmeubelen?

Koop je bij een CBW-erkende winkel? Dan geldt een maximum aanbetalingspercentage van 25% bij de aankoop van een nieuw product. Het restantbedrag moet, inclusief eventuele montagekosten, op de dag dat de (af)levering van het product plaatsvindt plaatsvinden.

Ik heb een klacht over mijn tuinmeubelen. Wat is de procedure?

Als je een klacht hebt over een product dat je hebt gekocht bij een CBW-erkende ondernemer, dan zijn er een aantal stappen die je volgt. Allereerst probeer je er met de ondernemer samen uit te komen. Lukt dat niet, dan biedt CBW-erkend een onafhankelijk geschillensysteem. Lees hier hoe dit werkt.

Nog niet zeker van je aankoop?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk de volledige CBW-erkend garantieregeling voor meer duidelijkheid.

Garanties woonbranche

Garanties BRUIDSMODE