Doe zaken met CBW-erkende Winkels

Om zeker te zijn van je aankoop doe je deze bij winkels met het CBW-Erkend keurmerk. CBW-erkende winkels bieden namelijk verschillende garanties op je aankoop en dit is zeker belangrijk wanneer je grote aankopen doet, zoals aankopen bij woonwinkels en het kopen van bruidskleding. Er zijn verschillende winkels door Nederland die dit keurmerk mogen dragen, dus kijk voordat je een aankoop doet of de winkel CBW-erkend is voor meer zekerheid.
 

Woonwinkels met het CBW-erkend keurmerk

Er zijn verschillende soorten winkels die het CBW-erkend keurmerk mogen dragen. Denk hierbij aan woonwinkels, beddenspeciaalzaken en meubelzaken. Als je een aankoop doet bij dergelijke CBW-erkende winkels heb je de volgende garanties:

  • Je hebt ten minste 2 jaar garantie op je aankoop CBW-erkende woonwinkels, beddenspeciaalzaken en meubelzaken;
     
  • Daarnaast kan je aanspraak maken op een aanbetalingsregeling, mocht er onverhoopt iets misgaan in het aankoopproces;
     
  • Indien je er niet uitkomt met de verkoper, kun je een klacht indienen bij een onafhankelijke geschillencommissie. Zo krijg je gegarandeerd een passende oplossing voor het probleem.
     

Zeker van je bruidsmode aankoop

Van aankopen voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk zeker zijn dat je dit doet bij een CBW-erkende bruidswinkels. Ook bij aankopen bij deze winkels biedt het CBW-Erkend Keurmerk verschillende garanties. Zo heb je bijvoorbeeld 14 recht op het ruilen van je bruidsjurk en accessoires voor andere artikelen van dezelfde winkel. Op deze manier is de aankoop van deze belangrijke jurk wat minder stressvol en dat is natuurlijk heel fijn!
 

Garanties op je aankoop

Door heel Nederland vind je dus verschillende winkels met het CBW-Erkend keurmerk, van beddenspeciaalzaken tot bruidswinkels. Gebruik de handige tool op onze site om een CBW-erkende winkel bij jou in de buurt te vinden. Met een aankoop bij een CBW-erkende winkel ben jij zekerder van je aankoop!