Bruidswinkels in Noord-Brabant

De bruidswinkels in Noord-Brabant beweren allemaal jouw droomjurk te verkopen. Jij bent echter niet alleen op zoek naar een trouwjurk waar jij in kan schitteren tijdens de mooiste dag van je leven. Nee, je wilt ook de zekerheid hebben dat je jurk daadwerkelijk op tijd wordt afgeleverd. CBW-erkende winkels bieden de beste voorwaarden en regelingen vóór, tijdens en na je aankoop. Deze voorwaarden hebben onder andere betrekking op aanbetaling, levertijd en klachtenafhandeling. Bruidswinkels met een CBW-erkend keurmerk laten zien dat ze het belangrijk vinden dat jij op een veilige manier tot aankoop over kunt gaan.
 

Zoek een bruidswinkel


Zoek jouw CBW-erkende bruidswinkel in Noord-Brabant

Je hebt een idee naar wat voor jurk je ongeveer op zoek bent, maar er zijn zoveel bruidszaken dat je niet weet waar je moet beginnen. Maak gebruik van de zoekfunctie om een CBW-erkende bruidswinkel te vinden die aansluit bij jouw wensen. Heb je laatst een positieve recensie gelezen van een bepaalde winkel? Zoek op de naam van de winkel om erachter te komen of deze CBW-erkend is. Je ontvangt ook direct handige informatie over de onderneming, zoals openingstijden en contactgegevens. Ben je op zoek naar bruidswinkels in Noord-Brabant? Vul de postcode of plaatsnaam in en krijg een overzicht van winkels bij jou in de buurt. Filter daarnaast eenvoudig het type aanbod waarnaar je op zoek bent om zo relevant mogelijke resultaten te ontvangen.
 

Relevante regelingen voor een geslaagde bruiloft

Bij de voorbereidingen van je trouwdag gooit keuzestress nog weleens roet in het eten. Je hebt de hele dag door jurken gepast in een CBW-erkende bruidswinkel in Noord-Brabant en uiteindelijk toch de knoop door moeten hakken. Maar als je de jurk nog eens goed bekijkt, heb je spijt van je keuze. Gelukkig heb je tot 14 dagen na je aankoop het recht om een andere jurk te kiezen. Daarnaast ben je dankzij de CBW-erkenningsregeling verzekerd van:

  • een aanbetalingsgarantie in geval van faillissement;
  • onpartijdige klachtafhandeling wanneer jij en de ondernemer er samen niet uit komen;
  • recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst bij overschrijding van de leverdatum.
     

Wat te doen bij faillissement van de bruidszaak?

Het is natuurlijk de nachtmerrie van elke bruid dat de bruidszaak waar jij je jurk hebt gekocht tussentijds failliet gaat. Bij een CBW-erkende bruidsmodewinkel in Noord-Brabant heb jij recht op levering van de door jou bestelde trouwjurk. Als dit niet mogelijk is, mag je een vervangende koop doen. Hoewel het nog steeds heel vervelend is, kom je in ieder geval niet met lege handen te zitten! Als een dergelijke situatie zich voordoet, is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met de curator. Hij of zij kijkt of je in aanmerking komt voor een aanbetalingsregeling. Als dat zo is, stuur je de benodigde gegevens op naar Stichting Garantiegelden CBW. De brief die je van de SG CBW ontvangt moet je afgeven bij de ondernemer bij wie je een vervangende overeenkomst wil sluiten. Bij deze bruidszaak kan je op zoek gaan naar een nieuwe bruidsjapon. Heb je vragen over de aanbetalingsregeling of over andere CBW-erkend regelingen? Neem gerust contact met ons op.