Meubelwinkels in Drenthe

Tal van meubelwinkels in Drenthe doen hun best om je te inspireren en je zo over te halen om bij hen tot aankoop over te gaan. Door de vele mogelijkheden raak je maar al te snel het overzicht kwijt. Bovendien is het lastig om erachter te komen welke winkels wel en welke niet betrouwbaar zijn. Meubelwinkels met het CBW-erkend keurmerk bieden iets dat veel andere ondernemingen je niet kunnen bieden. Deze meubelzaken hebben namelijk een extra goede productgarantie en hanteren een aanbetalingsregeling in geval van faillissement. De CBW-erkend voorwaarden bestaan uit 22 artikelen die jou precies vertellen wat jouw rechten zijn bij aanschaf van een meubel. Zo ben je na je aankoop altijd verzekerd van een goede afloop.
 

Zoek een meubelwinkel


Zoek jouw CBW-erkende meubelwinkel in Drenthe

Het speelveld is wellicht iets verkleind nu je weet dat je op zoek wilt gaan naar een CBW-erkende meubelwinkel. Maar waar vind je een meubelzaak die is toegespitst op jouw specifieke wensen? Om een winkel te vinden die aan jouw eisen voldoet, maak je handig gebruik van onze zoekfunctie:

  • zoek op de naam van een winkel om erachter te komen of deze CBW-erkend is;

  • tik de plaats of postcode in voor meubelwinkels in Drenthe;

  • selecteer het type winkel waarnaar je op zoek bent;

  • gebruik de kaart om een visueel overzicht te krijgen van het aanbod;

  • bekijk de resultaten voor gedetailleerde informatie over de gevonden meubelwinkels.

De verschillende opties in de zoekfunctie maken het mogelijk om op basis van verschillende factoren te zoeken. Zo vind je gegarandeerd de CBW-erkende meubelwinkel die bij jou past. Daarnaast ben je verzekerd van goede regelingen vóór, tijdens en na je aankoop.
 

Voordeel van de aanbetalingsregeling in geval van faillissement

Een CBW-erkende meubelwinkel is helaas niet gevrijwaard van financiële problemen. Zelfs een voorheen goed lopende onderneming kan door nieuwe economische ontwikkelingen plotseling moeite hebben om aan te sluiten op de vraag van zijn klanten. Door een dalende omzet stapelen de schulden zich op en gaat de winkel uiteindelijk failliet. Voor jou als klant is dat natuurlijk zuur als je daarvoor al een aanbetaling hebt gedaan voor een product dat nu niet meer wordt geleverd. Met de aanbetalingsregeling van CBW-erkend hoef jij gelukkig niet te fluiten naar je geld. In plaats daarvan kom je in aanmerking voor een regeling waarbij je een vervangende overeenkomst mag sluiten. Had je een aanbetaling gedaan voor een bankstel bij een meubelwinkel in Drenthe? Met de aanbetalingsregeling heb je recht op de aankoop van een bank in een andere CBW-erkende winkel. Neem voor vragen over de voorwaarden van CBW-erkende winkels gerust contact met ons op.