Woonwinkels Soest

Ben je op zoek naar woonwinkels in Soest? Op deze pagina vind je een handig overzicht van meubelzaken in Soest. Deze stad in Utrecht is de vestigingsplaats voor diverse woongiganten en kleinere meubelspeciaalzaken. Voor alles voor jouw interieur kun je terecht bij een van de vele woonwinkels in Soest, zowel in het centrum als daarbuiten. Bekijk hieronder alle woonwinkels in Soest met het CBW-Erkend keurmerk.

Vind een CBW-erkende winkel

Toon wegnummers

Zoek jouw CBW-erkende winkel

CBW-Erkende woonwinkels in Soest

Zoek een woonwinkel in Soest met het CBW-Erkend keurmerk met behulp van de overzichtelijke landkaart. Met behulp van de filters kun je ook specifiek filteren op het type winkel waar jij naar op zoek bent om nieuwe meubels en woondecoratie te kopen. Daarnaast kun je ook filteren op onder andere bruidsmodewinkels, keukenwinkels en parketzaken. Vind gemakkelijk en snel een geschikte winkel bij jou in de buurt.
 

Meerdere geweldige meubelzaken in Soest

Van bekende interieurmerken tot kleinschalige woonwinkels, Soest heeft het allemaal. In deze winkelstad in Utrecht vind je onder andere:

Kwantum BV:
Dit grote woonmerk in Nederland heeft een uitgebreid assortiment met meubels en woonaccessoires in diverse maten en stijlen;

Middelman Wooncentrum:
Van rustieke banken en stoelen tot meubilair in vrolijke kleuren, Middelman in Soest heeft meubels in stijlen voor ieder interieur;

Peter Ouderland Keukens:
Moderne, landelijke en klassieke keukens vindt je in deze CBW-Erkende woonwinkel in Soest;

Leen Bakker:
Deze CBW-Erkende meubel- en interieurwinkel bevindt zich op meerdere plekken in Nederland, waaronder Soest;

Meubelcity:
Meubelcity in een woonwinkel in Soest met zowel meubels in moderne stijl, als meubels van hout met een echt authentieke uitstraling.

Daarnaast vind je nog veel meer woonwinkels in Soest. Bekijk hier alle woonwinkels in Soest en vindt een geschikte winkel bij jou in de buurt.
 

Waarom kiezen voor een CBW-Erkende winkel?

Kies voor een meubelzaak of woonwinkel met het CBW-Erkend keurmerk, dit biedt namelijk diverse garanties op je aankoop. Zo heb je altijd minimaal twee jaar garantie op meubels en woondecoraties gekocht bij een CBW-Erkende woonwinkel. Daarnaast kun je aanspraak maken op een aanbetalingsregeling mocht er onverhoopt iets misgaan, zoals bij faillissement en kun je terecht bij een onpartijdige geschillencommissie in het geval van conflict. Bij een CBW-Erkende woonwinkel ben je dus meer verzekerd bij je aankoop, dus zoek direct een woonwinkel met het CBW-Erkend keurmerk bij jou in de buurt!