Woonwinkels Veenendaal

Ben je benieuwd welke woonwinkels Veenendaal allemaal heeft? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je een handig overzicht met alle woonwinkels in Veenendaal met het CBW-Erkend keurmerk. Van grote meubelzaken tot kleinere meubelspeciaalzaken, Veenendaal heeft het allemaal! Ben je op zoek naar een moderne bank voor in de woonkamer of juist hanglampen met unieke ontwerpen? Breng dan eens een bezoekje aan een van de vele meubelzaken in Veenendaal.

Vind een CBW-erkende winkel

Toon wegnummers

Zoek jouw CBW-erkende winkel

CBW-Erkende winkels in Veenendaal

Hieronder vind je een overzicht van de meubelzaken in Veenendaal met CBW-Erkend keurmerk, zodat jij de geschikte winkel kan kiezen voor een onbezorgde aankoop. Alle CBW-Erkende woonwinkels zijn weergegeven op de overzichtelijke landkaart hieronder. Maak gebruik van de filters om het type woonwinkel in jouw buurt te vinden.
 

Meubelzaken bij jou in de buurt

Zowel veel grote CBW-Erkende woonwinkels en keuken giganten, als kleinere meubelzaken met hippe ontwerpen hebben zich in Veenendaal gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan:

DOK 2:
Deze woonwinkel op de woonboulevard in Utrecht creëert meubilair met een authentieke uitstraling, door gebruik te maken van onder andere hout en metaal in natuurlijke tinten;

Kwantum BV:
Van woonstoffering in koele tinten tot kleurrijk en opvallende meubelstukken – wat je stijl ook is, je vindt het in bij deze grote woonwinkel in Veenendaal;

JYSK Veenendaal:
Voor meubilair en woondecoratie voor de woonkamer, badkamer, eetkamer, het kantoor en zelfs de tuin zit je goed bij deze meubelzaak in het winkelcentrum van Veenendaal;

Superkeukens:
Superkeukens in Veenendaal heeft zowel moderne keukens, als klassieke keukens in hun ruime assortiment. Kom langs in deze CBW-Erkende woonwinkel in Veenendaal en bekijk het assortiment;

Stoffeerderij van Viegen:
Zowel de seriematige stoffering van bijvoorbeeld banken en stoelen, als stoffering op maat is mogelijk bij deze woonspeciaalzaak in Veenendaal.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer woonwinkels en meubelzaken in Veenendaal. Bekijk hier alle woonwinkels in Veenendaal.
 

Wat zijn de garanties van een CBW-Erkende winkel?

In Veenendaal zijn zowel grote en kleinere CBW-Erkende woonwinkels gevestigd met assortimenten in uiteenlopende stijlen. Het kiezen voor een meubelzaak in Veenendaal met het CBW-Erkend keurmerk heeft als voordeel dat je meer zekerheid hebt bij je aankoop. Zo heb je bijvoorbeeld minimaal twee jaar garantie op meubels en andere woonaccessoires bij een aankoop bij een CBW-erkende woonwinkel. Bekijk alle garanties bij aankopen bij een CBW-Erkende woonwinkel en kies voor een CBW-Erkende winkel die bij jou past!