Fris je huis op!

15 mei 2022

In een wereld waar van alles speelt en veel onzeker is, wordt een fijn thuis steeds belangrijker. Thuis is de plek waar je rust vindt en veilig bent. Een plek waar steeds meer mogelijk wordt en werken, eten, slapen, spelen en ontspannen makkelijk mixen. Door slimmer met ruimte, indeling, materialen, verlichting en kleuren te spelen kan, in grotere en kleinere woonruimtes, bijna alles!  

Thuis is de plek waar het leven wordt geleefd en gevierd. Ook in het klein, zoals die fijne stoel om in weg te kruipen. ’s Ochtends dat eerste kopje koffie in de keuken die precies is zoals jij ‘m wenst of jullie fijne bed waar het ontbijt in het weekend gerust drie uur mag duren. Of zit jouw geluk juist in wellness, de badkamer waar je volledig ontspant? Welke ruimte het ook is: met de specialist in wooninrichting maak je er de plek van die altijd fijn voelt.   

Hulp bij je zoektocht 

Waar begint jouw zoektocht in zoveel woonstijlen en stijltrends, kleuren en materialen? CBW-erkende woonwinkels, badkamer- keuken- en slaapkamerspeciaalzaken en specialisten in vloer- en raambekleding helpen je graag. Met eerlijk advies -als je wilt op maat- en kennis over woondesign, materialen en mogelijkheden. Ze helpen je niet alleen om betere keuzes te maken maar bieden ook zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren spelregels die jou als consument beschermen, bijvoorbeeld waar het gaat om (aan)betalen, levertijd en levering, vervoer en garantie. 

Elke CBW-erkende woonwinkel biedt drie garanties: 

  • je krijgt tenminste twee jaar garantie op je aankoop; 

  • gaat de winkel na je aanbetaling failliet, dan kun je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling en krijg je aanbetaling volledig terug; 

  • raak je in conflict met een ondernemer en komen jullie er samen niet uit, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die altijd voor een passende oplossing zorgt. 

 

Wil jij je huis opfrissen?  

Kiezen begint met ideeën opdoen, zoveel mogelijk! Loop eens binnen bij de woonexpert om ideeën op te doen. Ontdek nieuwe trends, gebaseerd op de tijdsgeest en noviteiten van internationale woonbeurzen. Spot nieuwe materialen, design en de innovatieve technieken voor extra comfort thuis. De woonexpert deelt kennis en inspiratie, toont nieuwe items, accessoires, vormen en kleuren, laat zien dat combinaties in stijlen maar ook de match tussen vintage en nieuw een ruimte persoonlijk maken. En dat minder spullen (in het zicht) meer rust opleveren, duurzaam leuker wordt en uit restmaterialen verrassende woonitems gemaakt worden. Of het nu om je woonkamer, keuken, badkamer/toilet of slaapkamer gaat; met de nieuwste woontrends wordt thuis helemaal jouw plek!  Om je alvast op weg te helpen hebben wij voor elke woonruimte een aantal tips en inspiratie verzameld op het gebied van indeling, opbergen en kleurgebruik.

 

Hoe herken je de CBW-erkende woonwinkel? 

Een CBW-erkende winkel herken je aan het logo -met jaartal- op de winkelruit zie je meteen of de woonwinkel aangesloten is bij CBW-Erkend. Begint jouw zoektocht naar keuken-, slaapkamer-, badkamer of woonkamerdesign online, dan vind je het logo CBW-erkend op de website van elke aangesloten winkel.

 

Vind jouw CBW-erkende winkel