Inspiratie voor je badkamer & toilet

15 mei 2022

Voor functionele hygiëne is een fijne douche misschien al genoeg. Maar jij wilt meer! Een mooie ruimte die elke dag een beetje blij maakt, een plek waar het lekker ruikt, jouw muziek klinkt en die fijne badjas al op het haakje hangt. Om te ontspannen hoef je de hort niet op als de badkamer de sfeer en faciliteiten biedt waar je van houdt. Dat wordt een wellness bubbel thuis, een plek waar je ontspant en het ultieme gevoel van luxe ervaart. Je kunt maar beter meteen de beste keuzes maken in apparatuur, voorzieningen, tegelwerk en kleuren. Met accessoires kun je spelen, daarmee zet je accenten.

Indeling ruimte

Vaak is de ruimte voor de badkamer bescheiden. Dat hoeft geen probleem te zijn. Met een slimme indeling krijgen alle zaken die jij belangrijk vindt een plaats. Ook hier begint het bij de basis: een persoonlijk plan waar jouw wensen leidend zijn. De expert laat zien welke nieuwe mogelijkheden er zijn en denkt op basis van jullie gesprek mee in oplossingen. Ook fijn: hij weet welke aanpassingen en techniek jouw ideale wellness vereisen. Zo komt een droombadkamer ineens dichtbij!

Opbergen

Ook in een kleine ruimte, of beter: juist in een kleine ruimte, komt het op rust aan. Rust ontstaat wanneer je alle spullen op een vaste plek uit het zicht opbergt. De nieuwste programma’s voor badkamers bevatten veel slimme opbergruimte, vaak functioneel geïntegreerd en daarmee onzichtbaar. 

Kleurgebruik & Materialen

Wit was de kleur voor de badkamer. Wit is tijdloos en kan nog steeds, maar waarom zou je niet voor watertinten gaan? Fluïde kleuren, pastels met neonaccenten? Daarmee geef je een ruimte warmte en diepte, wordt het minder voorspelbaar. Ook in materialen is de keus spannend. Tegels krijgen steeds meer structuren, worden levendiger. Maar je kunt natuurlijk ook voor de stoere, wat rauwe sfeer gaan, met leisteen op de wanden van de douche. Met de nieuwste materialen krijgt de badkamer gelaagdheid. Inspiratie hiervoor doe je op bij de expert. 

De CBW-erkende badkamerexpert biedt inspiratie en advies voor je badkamer en toilet op maat, zodat het aan al je (woon)wensen kan voldoen!